Sikeres pályázata kivitelezését bízza szakértőinkre!

Pályázat napelemes rendszerre, energiatárolóval - (napelem + inverter + akkumulátor)

2024 januártól új napelemes pályázat és elszámolás érhető el, melyre reméljük Ön is beadta előregisztrációját. A pályázat a zöldenergia tárolására is alkalmas háztartási méretű kiserőművek létesítését fogja elősegíteni.

Tekintse meg az alábbi akciós ajánlatunkat:

FONTOS: a fenti ajánlatunk a készlet erejéig érvényes!

Segítünk Önnek is! Sikeres pályázattal jelentkezzen nálunk!

Kivitelezéshez kérje szakértőnk segítségét!

Kik vehetnek részt a pályázatban?

A közzétett pályázati felhívás szerint a Napenergia Plusz Program a családok költségeinek kétharmadát fedezi, legfeljebb 5 millió forint értékben, és támogatás a pályázó magánszemély állandó lakóhelyéül szolgáló családi házon vagy a sorház, ikerház, legfeljebb 6 lakásos társasház épületrészén végrehajtott beruházáshoz adható.

Mi számolható el?

Elszámolható a pályázati adminisztráció, tervezés, engedélyezés költsége, az eszköz- és anyagköltség, a telepítés munkadíja. Egy ingatlanra egy támogatás adható, viszont csak új beruházásra, így meglévő rendszer bővítésére, cseréjére, felújítására nem. A programban több mint 15 ezer család valósíthat meg zöldenergia fejlesztést.

A pályázat a várakozás szerint a napelem és tároló telepítését együtt finanszírozza majd. Ez azt jelenti, hogy csak az pályázhat rá, aki mindkettő telepítését vállalja. 

Mekkora rendszer telepíthető?

A napelemes rendszer legalább 4 és legfeljebb 5 kW teljesítményű inverterből, valamint minimum 7,5 és maximum 10 kWh kapacitású tárolóból állítható össze.

A pályázatban a családok vissza nem térítendő támogatást kapnak, amely várhatóan a telepítési költségek maximum 66%-át fedezi majd az Energia- és klímapolitikai modernizációs rendszer terhére.

Mikor indult a lakossági előregisztráció?

A lakossági előregisztráció 2024. január 15-én kezdődött, a vissza nem térítendő forrás odaítéléséről egyszerűsített eljárásrendben születik döntés. Nincs régiónkénti elosztás, a pályázatok a beküldésük időrendjében kerülnek elbírálásra. A munkálatokkal a támogatói okirat hatálybalépését követő két éven belül kell elkészülni.

Pályázatírástól a kivitelezésig!

  • Díjmentes szakértői tanácsadást biztosítunk
  • Díjmentes helyszíni felmérést végzünk
  • Segítünk a pályázat megírásában
  • Az engedélyezés folyamatában is ott leszünk Ön mellett
  • A rendszer megtervezését biztosítjuk
  • A kivitelezést, és a beüzemelést professzionális szinten elvégezzük
  • A kiépített rendszer garanciális hátterét biztosítjuk

Az alábbi elérhetőségeinken is kérdezhet tőlünk:

A KIVITELEZÉS MEGKEZDÉSÉHEZ KÉRJE DÍJMENTES SEGÍTSÉGÜNKET!

Név *
Email *
Telefon
Visszahívást kérek!