Ugye már Ön is hallotta, hogy ha 2023-ban megvalósul a kivitelezése, akkor a kedvezőbb szaldó elszámolásban maradhat?! Várhatóan óriási lesz az engedélyeztetési hullám a nyár folyamán, ami miatt nagyon lelassulhat a folyamat. Ne várjon tovább, mert lecsúszhat a lehetőségről!

Szaldó elszámolás 2023. december 31-ig marad

A szaldó elszámolás lehetőséget nyújt, hogy egy jól megtervezett és méretezett napelemes rendszerrel nulla forintos villanyszámlája legyen. A szaldó elszámolás az Európai Uniós szabályozással összhangban 2023. december 31-ig marad. Az utána beüzemelésre kerülő rendszerekre már a bruttó elszámolást kell alkalmazni mind a támogatott, mind az önerős napelem rendszer telepítéseknél.

Betáplálási moratórium megszüntetése

2023. március végén lépett az Energiaügyi Minisztérium: közleményben jelezték, ősztől megkezdődhet a napelemekre vonatkozó betáplálási moratórium megszüntetése. A háztartási kiserőművekre bevezetett korlátozás részleges feloldására a nyár végéig tesz javaslatot az Energiahivatal.

Kérje DÍJMENTES TANÁCSADÁSUNKAT,  illetve FELMÉRÉSÜNKET, és kössön velünk feltételes vállalkozói szerződést kötelezettség nélkül!

Így az elsők között lehet, akiknek el tudjuk indítani az engedélyeztetési folyamatát a feloldás után!

Miért válasszon minket?

  • Több, mint 15 év tapasztalat
  • Szakértői segítség, teljeskörű ügyintézés
  • DÍJMENTES helyszíni felmérés
  • Több 1000 elégedett megrendelő
  • Prémium minőségi napelem rendszerek telepítése
  • 20+ év garancia

KÉRDEZZEN BÁTRAN!

Amennyiben először jár a weboldalunkon, és nem tudja, hogyan is vágjon bele a napelemes rendszer kiválasztásába, kérdezze kötelezettségmentesen szakértő kollégánkat a következő telefonszámon: +36 30 0820000

EXTRA: rendelje meg napelemes rendszerét nálunk ( 2023.08.01. után - lakossági, és céges rendelés esetén is érvényes), és mi az üzembe helyezést követő 1 év múlva ingyenes műszaki ellenőrzést biztosítunk a napelemes rendszerére!

Kérjen visszahívást az alábbi űrlap kitöltésével!

Név *
Email *
Telefon
Visszahívást kérek!