E-AUTÓ TÖLTŐÁLLOMÁS

Az elektromos töltőállomás telepítés az elektromos autók elterjedésével egyre fontosabbá válik. A növekvő igényeket professzionális elektromos autótöltő megoldásokkal szolgáljuk ki!

Hol vállaljuk e-autó töltőállomás telepítését?

Vállaljuk lakóépületekbe, irodaházakba, bevásárlóközpontokba, parkolókba, illetve garázsokba történő elektromos autó töltők, töltőállomások kiépítését, telepítését, rendszerbe illesztését, üzemeltetését és időszakos karbantartását.

Első lépések mielőtt megvásároljuk a töltőállomást

Az elektromos autó töltő kiépítése előtt fel kell mérni az adott helyszín elektromos hálózatát, és a tervezett elektromos autó töltő berendezés telepíthetőségének feltételeit. Ezt a feladatot minden esetben szakembereink elvégzik. (TIPP: INGYENES FELMÉRÉST BIZTOSÍTUNK!

Szakemberünk a felmérés után, figyelembe véve a helyi elektromos hálózat sajátosságait, illetve a töltésre kerülő autó márkáját, típusát, szakértő tanácsot biztosít a töltőállomás típusát, teljesítményét illetően.

KÉRDEZZEN BÁTRAN!
Amennyiben először jár a weboldalunkon, és nem tudja, hogyan is vágjon bele a napelemes rendszer kiválasztásába, kérdezze kötelezettségmentesen szakértő kollégánkat a következő telefonszámon:  +36 30 831 21 67

Kérjen visszahívást az alábbi űrlap kitöltésével!


Projekt, melyre büszkék vagyunk:

Elektromosautó-töltővel gazdagodtak a balatonfüredi légimentők

Elektromosautó-töltőt adományoztunk a Balatonfüredi Légimentő Bázisnak, amit Jászkuti Ákos mentőorvos vett át.

Év végi adományozásunkról szóló cikket a VEOL felületén olvashatjátok:
“A veszprémi társaságnál hagyomány, hogy év végén adománnyal segítik azokat, akiknek erre a legnagyobb szükségük van. Idén a légimentőkre esett a választásuk, mert rendkívül nagyra tartják azt a munkát, amit végeznek az emberekért, nagyon sok esetben életeket mentenek.”

A teljes cikk ITT tekinthető meg!

Készültek képek is az eseményről:

Elektromosautó-töltővel gazdagodtak a balatonfüredi légimentők.
(fénykép: Balogh Ákos/Napló)
(fénykép: Balogh Ákos/Napló)
(fénykép: Balogh Ákos/Napló)