Vállalati fogyasztásra optimalizált Hibrid napelem rendszerek!

A vállalatok tetőre kerülő PV-napelem teljesítményének maximalizálása A villamosenergia-költségek csökkentésének leggyorsabb, leghatékonyabb megoldása, ha saját fogyasztását egy tetőre telepített napelem rendszer fedezi.

Ha röviden szeretnénk megfogalmazni, a nappali időszakban a vállalkozás működéséhez szükséges energiát termelésre optimalizálva megtermeljük, amennyiben lehetséges az esti időszakra részben vagy egészben tárolható és az esti órákban felhasználható.

A Visszwatt rendszer Hivatalos megfogalmazása: A napelemes rendszer által megtermelt pillanatnyi energia nem lehet nagyobb, mint az adott vételezési ponton vételezett energia. Tehát egy napelemes rendszer csak annyit termelhet (visszwatt védelem - visszatáplálás védelem), amennyit a felhasználó pillanatnyilag igényel. tehát nem táplálhat vissza a közüzemi hálózatra, erre van megoldásunk, ami egy szoftveren keresztül a pillanatnyi felhasználáshoz szabályozott a többlet energiát egy energiatárolóba töltjük.

Mit tartogat 2024 a hazai vállalkozások számára? Elszálló energiaárak, infláció, fogyasztói kereslet csökkenés. Mit szólna hozzá, ha a cége áramfogyasztása viszont kiszámítható lenne?

A visszwatt védelem kiknek előnyös?

Nagy előnye a visszwatt rendszernek, hogy a vállalkozások meg tudják termelni maguknak a saját energiájukat, és nem szorulnak az áramszolgáltatóra. Továbbá a korábbi, a szaldó elszámolás adta 50 kW-os limit is feloldásra kerül, hiszen a visszwatt rendszerrel a teljes áramfogyasztást meg lehet termelni és fel lehet használni az áramszolgáltató segítsége nélkül. 

A visszwatt védelem tehát minden olyan vállalkozásnak megoldást jelenthet, akik 50 kW teljesítmény feletti napelemes rendszert építenek, és fogyasztásuk csökkentésére kívánják használni a rendszert. Értelemszerűen, azon vállalkozások, amelyek éjszaka üzemelnek, nem tudják teljesen kihasználni a visszwatt rendszert, hiszen éjszaka nem termel energiát a napelem, így akkor továbbra is az áramszolgáltatóra szorulnak.

A napelem az egyik legjobb befektetés a cégek számára!

A napelem egy befektetés, amely mellett nyilvánvaló előnyök vannak, hiszen kiszámítható, stabil gazdálkodást tesz lehetővé a vállalkozások számára a rezsi terén.

 • Vállalatokra specializálódott napelemes rendszerek
 • Stabilitás és tervezhetőség
 • A 2022. október 13-ai bejelentések a visszwatt védelemmel ellátott rendszerekre nem vonatkoznak! Ezek továbbra is telepíthetők, kiépíthetők. (200 Kwp nagyságig nem kötelező tároló kapacitást kiépíteni)

Előnyök Önnek és cégének:

 • A megfelelően méretezett és kivitelezett napelemes rendszer akár teljesen kiváltja villanyszámláját!  
 • A rendszer kiépítésére szánt befektetés 2-3 év alatt megtérülhet, így megtérülés után passzív jövedelmet termel a rendszer. 
 • A fejlesztés minimum 25 éven keresztül termel energiát.
 • A napelem zöld energiát termel, nincs károsanyag kibocsátás, ezzel Ön vállalkozása is felelősségteljesen óvja, védi a környezetét!

Miért válasszon minket?

 • Hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkezünk (infók a referencia oldalunkon)
 • Saját fix szakembergárdánk van, a legritkább esetben dolgozunk alvállalkozókkal
 • Ingyenes szakértői tanácsadást biztosítunk
 • Ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk
 • Tervezésben és az engedélyeztetésben is segítséget nyújtunk
 • Kivitelezést, és beüzemelést is elvégezzük
 • Átadás, betanítás, biztos garanciális háttér

KÉRDEZZEN BÁTRAN!

Amennyiben először jár a weboldalunkon, és nem tudja, hogyan is vágjon bele a napelemes rendszer kiválasztásába, kérdezze kötelezettségmentesen szakértő kollégánkat a következő telefonszámon: +36 30 0820000

Kérjen visszahívást az alábbi űrlap kitöltésével!

Név *
Email *
Telefon
Visszahívást kérek!

Alább megtekintheti néhány céges napelem telepítésünket a teljesség igénye nélkül:

carr.jpg
ceg10.jpg
ceges1.png
ceges2.png